Starten på renereluft
Mød anders

Renereluft er et lille firma der startede en forårsdag herhjemme i Danmark.

"Efter længere tids ophold i udlandet, hvor jeg brugte en diffuser i min lejlighed hver dag, blev jeg skuffet da jeg kom hjem til Danmark og så udvalget. Derfor valgte jeg at tage sagen i egne hænder."

Renereluft startede med målet om en grønnere hverdag - både ude og hjemme. Med en grønnere hverdag hjemme, mener vi en med mere hygge, afslapning og fokus når der er brug for det. 

Vores stifter, Anders
Vores mission

Vores mission har altid været todelt. Når vi siger en grønnere hverdag ude, mener vi det bogstaveligt talt. At forhandle de bedste produkter vi kan og samtidig gøre verden til et bedre sted. Derfor planter vi et træ med hver ordre, sælger kun økologiske olier og bruger indpakning lavet af genbrugsplast og pap. Vi støtter op om Ecologi’s projekt om at plante mangrove-træer på Madagaskar.

Mangrove-træer er nogle af de allerbedste til at fange CO2 og vi har, sammen med jer, allerede plantet mere end 100 træer og kompenseret for over ét ton CO2! Det er vi selv rigtig stolte af. 

De bedste hilsner,
Hele holdet hos Renereluft.dk :)

🌟 Et løfte om fremragende service 🌟

Vi tilbyder gratis levering på alle ordrer, og hvis du af en eller anden grund ikke er fuldt ud tilfreds med dit køb, tilbyder vi en 30-dages pengene-tilbage-garanti. Vores enestående kundeservice og dedikation til at levere miljøvenlige produkter afspejles i vores fremragende bedømmelse på Trustpilot, som vi er utroligt stolte af.

Skriv til os

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.