Om Levering og retur

Vi sender varerne fra vores eget lager i Haslev.

Selvfølgelig!
Vi har altid 30 dages gratis returret, såfremt produktet bliver sendt tilbage i original emballage og er ubeskadiget.

Kontakt os hellere end gerne pr. mail eller telefon hvis du har spørgsmål:

Tlf: +45 25473155
Mail: kontakt@renereluft.dk

Vi sender alle vores pakker med GLS, som er et af Danmarks bedst vurderede fragtselskaber.

Vi bestræber os på at levere alle pakker indenfor 2-4 hverdage.

Ja. Du modtager et trackingnummer, så du nemt kan følge din pakke hele vejen. Skulle du mod forventning ikke modtage din pakke, får du selvfølgelig fuld kompensation eller en ny forsendelse.

Skader sker. Skulle din vare gå i stykker grundet fejl på produktet, så dækker vi det selvfølgelig og sender dig en ny.

Har det derimod været en fejl fra din egen side af, kan vi desværre ikke dække omkostningerne.

Om Luftrensere

Det her er et af de spørgsmål vi får aller oftest, og det er helt forståeligt. Luftrensere er nemlig først ved at blive populære i Danmark, mens man i andre lande har brugt dem i årevis.

Kort sagt, så virker en luftrenser typisk ved, at suge luft ind gennem et HEPA-filter (High Efficiency Particulate Air), der filtrerer alt fra støv og pollen til mug og svampesporer. Derefter blæses den rene luft ud i rummet som du så kan nyde godt af.

Der findes dog også en anden type luftrenser, der spreder negativt ladede ioner ud i rummet (det er slet ikke så farligt som det lyder), der binder sig til de dårlige partikler i luften og får dem til at falde til jorden. Derved renser den altså luften som man indånder, men fjerner ikke partiklerne helt, som ved et HEPA-filter. De kan så til gengæld let samles om med en moppe.

Hos Renereluft.dk forhandler vi kun luftrensere med HEPA-filter, da det generelt er anset som den bedste metode uden andre sideeffekter.

Det korte svar er: JA!

Hvad end det skyldes støv, pollen, partikler fra dyrehår eller skimmelsvampesporer der hvirvler rundt i luften, så vil en luftrenser med HEPA-filter hjælpe.
Den filtrerer nemlig partikler helt ned til 1 mikrometer, hvor de fleste af de ovenstående partikler typisk er 2-200 mikrometer.

Vidste du, at flere kommuner installerer luftrensere i hjemmet på deres borgere med hjemmepleje? Dette skyldes nemlig at de kan filtrere op til 50% af de ultrafine partikler fra tobaksrøg og samtidig bekæmpe dårlig lugt fra diverse kilder som fx stegeos eller hvis man bor ved en tæt trafikeret vej. Dette sker via et indbygget kulfilter ikke ulig det der sidder i din emhætte.

Vores luftrenser støjer på sit højeste niveau 52 dB, hvilket svarer til en almindelig samtale.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?

Kontakt os herunder

Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.